Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.07.2019

На лаві підсудних перебувають зловмисники, які за допомогою бит, ножів та вогнепальної зброї вчинили замах на вбивство людини

Під процесуальним керівництвом прокуратури Запорізької області, слідчим управлінням ГУНП в Запорізькій області здійснюється досудове слідство у кримінальному провадженні  за закінченим замахом на вбивство, тобто умисному протиправному заподіянні смерті іншій людини, вчинене на замовлення, з особливою жорстокістю за попередньою змовою групою осіб.
 
         Група молодиків підозрюються у скоєнні  замаху на вбивство на місцевого жителя, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, вчинене на замовлення, з особливою жорстокістю за попередньою змовою групою осіб.
 
При нападі на потерпілого 06.03.2019 року в під’їзді  житлового будинку,  зловмисниками  використано бити, ножі, а також вогнепальну зброю.
 
 Одному з підозрюваних у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого, ч. 2  ст. 15, п.п. 4,11,12, ч. 2 ст. 115 КК України КК України, 27.06.2019 судом продовжено запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб, а загалом до 6 місяців.
 
До іншого підозрюваного суд  застосував цілодобовий домашній арешт та звільнив підозрюваного з-під варти негайно в залі суду. Наразі, за принципової позиції прокуратури області, відповідна ухвала слідчого судді  оскаржена до Запорізького апеляційного суду.
 
         На даний час слідство триває,  слідчим проводяться необхідні слідчі дії.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1686