Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.06.2019

На лаві підсудних опинився інспектор з технічного нагляду, який сприяв незаконному перерахуванню бюджетних коштів підрядній організації

Запорізькою місцевою прокуратурою № 3 завершено досудове розслідування та скеровано обвинувальний акт до Ленінського районного суду Запоріжжя відносно особи, яка здійснює професійну діяльність, пов'язану з наданням публічних послуг -  інспектора з технічного нагляду.
 
Останній, шляхом зловживання своїм службовим становищем, а також шляхом внесення неправдивих відомостей до офіційних документів, підтвердив відповідність обсягів та якості  виконаних  будівельно-монтажних робіт проектно-кошторисній документації по капітальному ремонту покрівлі житлового будинку у Запоріжжя, чим сприяв незаконному перерахуванню грошових коштів підрядній організації, якою здійснено неякісний ремонт покрівель в розмірі майже 82 000 грн., виділених із місцевого бюджету Запоріжжя, тим самим вчинивши кримінальні правопорушення передбаченні ч. 1 ст. 365-2,  ч. 1 ст. 366 КК України.
 
         Санкція статті за вказані злочини передбачає покарання у вигляді обмеження на строк до 3 років із позбавленням права обіймати певні посади на строк до 10 років.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1666