Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.06.2019

На лаві підсудних опинився директор ТОВ, який зловживаючи службовим становищем заволодів бюджетними коштами на суму понад 700 тис. грн.

Запорізькою місцевою прокуратурою №2 за результатом досудового розслідування у кримінальному провадженні за фактом розтрати керівником одного з товариств Запоріжжя коштів підприємства в особливо великому розмірі затверджено обвинувальний акт та скеровано до суду.
 
Обвинувальний акт скеровано до суду за підозрою директора одного з товариств з обмеженою відповідальністю Запоріжжя, який маючи умисел на заволодіння коштами підприємства, зловживаючи своїм службовим становищем, шляхом укладення фіктивних господарських договорів, перерахував на розрахункові рахунки фізичній особі – підприємцю понад 700 тис. грн. за виконання робіт, які ним фактично не виконувались та шляхом введення в оману останнього були виведені з підприємства та у подальшому та використані на власний розсуд підозрюваного.
 
За вчинення вказаного (особливо тяжкого) злочину законом про кримінальну відповідальність передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1348