Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.06.2019

Повідомлено про підозру колишньому керівнику одного з комунальних підприємств області, який заволодів бюджетними коштами на суму понад 300 тис. грн.

Прокуратурою Запорізької області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч. 3, 4 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України, в якому колишньому керівнику одного з комунальних підприємств області повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, а саме: у заволодінні бюджетними коштами під час здійснення ремонту доріг населених пунктів одного з районів Запорізької області.
 
Під час досудового розслідування встановлено, що підозрюваний, виконуючи ремонтні роботи доріг, вніс до актів виконаних робіт відомості про роботи, які фактично не виконувалися, внаслідок чого заволодів коштами місцевих бюджетів в сумі понад 300 000 грн.
 
Указаній особі повідомлено про підозру за ч. 3,4 ст. 191 КК України – привласнення службовою особою чужого майна шляхом зловживання своїм службовим становищем, та за ч. 1 ст. 366 КК України - внесення службовою особою до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей.
 
Наразі триває досудове слідство, вирішується питання щодо застосування відносно підозрюваного запобіжного заходу.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1628