Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.06.2019

В прокуратурі Запорізької області відзначили День Конституції України (фото)

Сьогодні, 27 червня, в прокуратурі Запорізької області відбулась урочиста нарада до Дня Конституції України, за участі керівництва прокуратури області, а також керівництва Запорізької облдержадміністрації та Запорізької обласної ради.
 
«Всі ми розуміємо, що Головний Закон є основоположним дороговказом в нашій з Вами діяльності, а реалізація проголошених в Конституції України принципів є нашим з вами повсякденним завданням. Врешті-решт, Конституція України є тим фундаментом, на якому збудоване громадянське суспільство в нашій державі.
І сьогодні важливо пам’ятати, що нашим завданням є не лише реалізація, а й захист проголошених в Основному Законі держави принципів. Обов’язком кожного з нас є докладання зусиль для побудови потужної та заможної держави на демократичних і правових засадах. Тож я закликаю не забувати про наші обов’язки у щоденній праці», - зазначив перший заступник прокурора області Василь Карман.
 
В рамках урочистої наради, найкращі працівники відомства були нагороджені відзнаками, а також подяками прокурора області.
 
До привітань також долучились і гості заходу, які вручили нагороди Запорізької облдержадміністрації та Запорізької обласної ради працівникам, які відзначились в роботі.
 
Окрім цього, під час наради присягу прокурора прийняли молоді співробітники відомства.

«Я впевнений, що Ви, майбутні працівники органів прокуратури, усвідомлюєте, яка величезна відповідальність лягає відсьогодні на Ваші плечі!
І нині Ви складете присягу прокурора, тож я закликаю щоб кожне її слово вкарбувалось у Вашій пам’яті на всі роки служби.  Бажаю Вам гідно нести ім’я співробітника прокуратури України! Цей шлях не буде легким, проте я бажаю Вам пройти його з честю та великими здобутками!», - звернувся до нових співробітників Василь Карман.
 
 
 


Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2089