Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.06.2019

Прокуратура вимагає повернення територіальній громаді земельних ділянок вартістю 6,7 млн. грн.

Від своєчасного та повного наповнення державного і місцевих бюджетів залежить виконання всіх соціальних гарантій держави. В умовах сьогодення питання податкових надходжень носить пріоритетний характер.
 
Плідна співпраця, а також взаєморозуміння між контролюючими та правоохоронними органами в питаннях захисту та поновлення інтересів держави завжди сприяли зміцненню законності.
 
Так, між Головним управлінням ДФС в Запорізькій області та прокуратурою області запроваджено обмін інформацією щодо податкового боргу суб’єктів господарювання за використання земель регіону.
 
Завдяки налагодженій взаємодії з цих питань органами прокуратури області вживаються заходи представницького характеру, шляхом пред’явлення позовів про припинення права користування земельними ділянками та їх повернення територіальним громадам.
 
Зокрема, Запорізькою місцевою прокуратурою № 2 у червні поточного року до господарського суду Запорізької області пред’явлено 2 позови в інтересах держави до суб’єкта господарювання про розірвання договорів оренди земельних ділянок та їх повернення у комунальну власність загальною площею майже 6 гектарів вартістю 6,7 млн. грн.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1790