Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.06.2019

Прокуратура тримає під пильним контролем пошук зниклого мешканця Мелітополя

Днями у соціальних мережах з’явився пост із проханням допомогти відшукати зниклого чоловіка, мешканця міста Мелітополя Запорізької області, 1986 року народження, який поширюється небайдужими громадянами до цього часу.  
 
З цього приводу прокуратура області повідомляє, що 29.01.2019 до Мелітопольського відділу поліції надійшло повідомлення від дружини зниклого про те що її чоловік напередодні  пішов з дому на роботу та до дому не повернувся, будь-який зв'язок із ним відсутній. За даним фактом відразу відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство) з додатковою відміткою – «безвісне зникнення».
 
Працівниками поліції під процесуальним керівництвом прокурорів Мелітопольської місцевої прокуратури одразу вжито заходів до встановлення місцезнаходження зниклого. Під час досудового розслідування отримано беззаперечні дані щодо виїзду розшукуваного до Миколаївської області. Наразі встановлюється остаточне місце перебування чоловіка.
 
Хід досудового розслідування вказаного кримінального провадження перебуває під пильним контролем прокуратури Запорізької області.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1566