Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.06.2019

Під вартою опинився зловмисник, який вчинив замах на умисне вбивство двох осіб

 
Запорізькою місцевою прокуратурою № 3 здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 15, п. 1 ч. 2 ст. 115 КК України, за фактом замаху на умисне вбивство двох мешканців Дніпровського району Запоріжжя.
 
В ході досудового розслідування встановлено, що 30.05.2019, зловмисник у стані алкогольного сп’яніння, маючи умисел направлений на умисне вбивство 2-х осіб, з мотивів помсти, зайшов до приміщення де спали жертви та металевим предметом завдав їм удари.
 
Завдяки якісному проведенню першочергових слідчих (розшукових) дій, злагодженій роботі прокуратури та поліції, за підозрою у вчиненні зазначеного злочину в порядку ст. 208 КПК України затримано громадянина 1979 року народження.
 
Останньому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15, п. 1 ч. 2 ст. 115 КК України.
 
Крім того, прокурором направлено до Ленінського районного суду Запоріжжя клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, яке було задоволено, підозрюваного поміщено до слідчого ізолятору строком на 60 діб.
 
Санкція статті за вказаним кримінальним правопорушенням передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від десяти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі.
 
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1461