Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.05.2019

Прокуратура виявила порушення вимог фінансового контролю в діях начальника одного з відділів Головного управління Держпраці в Запорізькій області

За результатами проведеної спільної перевірки органів прокуратури області та Нацполіції з питань додержання посадовими особами вимог антикорупційного законодавства, виявлено порушення вимог фінансового контролю в діях начальника одного з відділів Головного управління Держпраці у Запорізькій області.
 
Встановлено, що вказаний суб’єкт декларування на підставі договору дарування набув права власності на квартиру, вартість якої становить 300 000 гривень, та у порушення вимог частини 2 статті 52 Закону України «Про запобігання корупції» несвоєчасно повідомив Національне агентство з питань запобігання корупції про суттєві зміни у майновому стані.
 
За вказаним фактом управлінням захисту економіки в Запорізькій області Національної поліції України стосовно правопорушника складено протокол за ч. 2 ст. 172-6 КУпАП, який наразі за участю прокуратури області розглядається Орджонікідзевським районним судом м. Запоріжжя.
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1615