Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.05.2019

Повідомлено про підозру двом зловмисникам, які збували наркотичні засоби в Запоріжжі

Запорізькою місцевою прокуратурою №1 здійснюється процесуальне керівництво у кримінальних провадженнях за ч.1 ст. 307 КК України та ч.2 ст.307 КК України за фактами незаконного збуту та зберігання наркотичних засобів.
 
В ході документування незаконної діяльності зі збуту наркотичних засобів встановлено, що 54-річний мешканець Херсонської області,  за грошові кошти збував наркотичні засоби своєму знайомому.
 
Придбані наркотичні засоби другий громадянин в подальшому збував всім охочим на території Олександрівського району Запоріжжя поряд з місцем свого мешкання, в денний час, в присутності своєї неповнолітньої доньки.
 
За проведення злагодженої роботи процесуальних прокурорів, слідчих та оперативних співробітників, даного зловмисника під час здійснення чергового збуту наркотичних засобів затримано в порядку ст. 208 КПК України. Йому повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.
 
Також в стислі строки зібрана достатня кількість доказів для повідомлення про підозру у вчиненні злочинів передбачених ч.1 ст. 307 КК України та ч.2 ст.307 КК України першому зловмиснику, який постачав наркотичні заходи вищевказаному знайомому. Значеному громадянину також  обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.
 
Санкція за вчинені вказаними громадянами злочини передбачає покарання від 6 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1605