Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.05.2019

Надано дозвіл на затримання колишнього директора КП «Облводоканал», який підозрюється в ухиленні від сплати податків на суму майже 5 млн. грн.

Прокуратурою області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом ухилення від сплати податків службовими особами КП «Облводоканал» ЗОР на загальну суму 4,8 млн. грн.
 
На теперішній час колишній директор вказаного підприємства, щодо якого складено повідомлення про підозру, на виклики органу досудового розслідування не з’являється та переховується від слідства.
 
За результатом розгляду клопотання слідчого, погодженого з процесуальним керівником, слідчим суддею постановлено ухвалу, якою надано дозвіл на затримання зазначеної особи та її доставки до суду для вирішення питання про обрання запобіжного заходу.
 
На теперішній час досудове розслідування у провадженні триває. На виконання вказівок процесуального керівника та доручення слідчого оперативні працівники ГУ ДФС в області вживають заходи для встановлення місцезнаходження цієї особи.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1744