Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.05.2019

На лаві підсудних опинились зловмисники, які чинили грабежі в Запоріжжі

Запорізькою місцевою прокуратурою №1 здійснюється процесуальне керівництво в кримінальному провадженні  за вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 КК України.
 
Відтак, 19.02.2019 біля будинку на території Шевченківського району Запоріжжя, раніше судимий зловмисник, разом з неповнолітнім громадянином., з корисливих мотивів відкрито заволоділи майном жінки.
 
        Крім того, вже 23.02.2019 по проспекту Моторобудівників на території Шевченківського району Запоріжжя, невстановлена особа разом з тим самим неповнолітнім., із застосуванням насильства відкрито викрали майно чоловіка.
 
В наслідок злагодженої роботи Запорізької місцевої прокуратури № 1 та працівників Шевченківського ВП ДВП ГУНП в області вказані злочини розкрито «по гарячих слідах».
 
Зловмисники були затримані: їм повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 186 КК України, та одному зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, а неповнолітньому злочинцю обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.
 
За результатами проведеного досудового розслідування Запорізькою місцевою прокуратурою № 1 обвинувальний акт відносно обох зловмиників направлено для розгляду до Шевченківського районного суду Запоріжжя.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1348