Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.05.2019

За підробку офіційних документів на лаві підсудних опинились приймальники замовлень ПАТ «Запоріжгаз»

Прокуратурою Запорізької області скеровано до суду обвинувальні акти у кримінальних провадженнях, розслідуваних слідчим відділом Управління СБ України в Запорізькій області, стосовно двох приймальників замовлень АДС Пологівського експлуатаційного цеху Оріхівського Управління експлуатації газового господарства ПАТ «Запоріжгаз» за ч. 2 ст. 358 КК України щодо підроблення з метою використання офіційних документів.
 
Як встановлено слідством, зазначені працівники територіального підрозділу ПАТ «Запоріжгаз» внесли до офіційного документу - журналу реєстрації заявок аварійно-диспетчерської служби завідомо неправдиві відомості про факти аварій на газопроводах Пологівського району за період жовтня – грудня 2014 року, яких насправді не було.
 
Указані підроблені документи були використані посадовими особами ПАТ «Запоріжгаз» для підтвердження недостовірних даних щодо аварійних втрат природного газу по області, внесених до актів приймання-передачі природного газу за жовтень - грудень 2014 року між ПАТ «Запоріжгаз» та НАК «Нафтогаз України», та приховання власних протиправних дій, учинених в інтересах третіх осіб на шкоду ПАТ «Запоріжгаз».
 
Досудове розслідування стосовно посадових осіб ПАТ «Запоріжгаз» наразі триває.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1652