Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.04.2019

Повідомлено про підозру директору ТОВ, який заволодів бюджетними коштами на суму майже 75 тис. грн.

Пологівським відділом Токмацької місцевої прокуратури погоджено повідомлення про підозру директору одного з ТОВ за ч.3 ст.191, ч.1 ст.366 КК України, а саме за  фактом  заволодіння  чужим майном, шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчиненого за попередньою змовою групою осіб, а також за фактом складання завідомо неправдивих офіційних документів.
 
Зокрема було вчинене заволодіння бюджетними коштами відділу культури і туризму Пологівської районної державної адміністрації Запорізької області в сумі майже 75 тис. грн, які призначалися для проведення будівельних робіт з реконструкції КУ Пологівський районний будинок культури.
 
В ході проведення ряду слідчих дій встановлено, директор товариста з обмеженою відповідальністю, за попередньою змовою з не встановленими в ході досудового розслідування особами, матеріали відносно яких виділені в окреме провадження,  достовірно знаючи, що частина вищевказаних будівельних робіт на суму майже 75 тис. грн не виконана, вніс неправдиві відомості до Актів приймання виконаних будівельних робіт та після зарахування на рахунок товариства, директором якого він являється, зазначених бюджетних коштів, заволодів ними та розпорядився на власний розсуд, завдавши майнову шкоду відділу культури і туризму Пологівської РДА.
 
За результатом досудового розслідування обвинувальний акт за обвинуваченням вищевказаної особи в найближчий час буде скеровано до суду, підозрюваному загрожує покарання до 8 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади або займатись певною діяльністю на строк до 3 років. 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1915