Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.04.2019

На лаві підсудних опинилась державний реєстратор, яка зловживаючи повноваженнями спричинила тяжкі наслідки державним інтересам

Процесуальним прокурором Запорізької місцевої прокуратури №1 затверджено та направлено до суду обвинувальний акт відносно громадянки за ч.3 ст.365-2 КК України за фактом зловживання нею повноваженнями державного реєстратора при проведенні реєстраційних дій щодо об’єкта нерухомого майна, що спричинило тяжкі наслідки державним інтересам.
 
В ході досудового розслідування встановлено, що незважаючи на те, що одне з приватних товариств не мало жодних правовстановлюючих документів на приміщення, державний реєстратор одного з комунальних підприємств області всупереч вимог закону, безпідставно зареєструвала право власності на нежитлове приміщення вартістю понад 1,5 млн. грн. по проспекту Соборному в Олександрівському районі Запоріжжя. 
 
Разом з тим, вказане приміщення салону краси вартістю понад 1,5 млн. гривень перебуває у державній власності та раніше надавалось в оренду приватному підприємству. Таким чином, наслідок протиправних дій реєстратора зазначене приміщення фактично вибуло з державної власності.
 
На цей час обвинувальний акт відносно державного реєстратора направлено до суду. 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1792