Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.03.2019

Викрито зловмисника, який працюючи таксистом у Запоріжжі займався сутенерством

Запорізькою місцевою прокуратурою №3 здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом сутенерства, вчиненого щодо кількох осіб, тобто кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.303 КК України.
 
В результаті спільних узгоджених дій працівників Запорізької місцевої прокуратури №3, УБЗПТЛ ГУНП в області та СВ Дніпровського ВП ГУНП в області, викрито незаконну діяльність 52-річного жителя Запоріжжя, який працюючи таксистом, займався сутенерством, приймаючи замовлення чоловіків на відповідні послуги, після чого перевозячи жінок у визначені клієнтами місця, тим самим здійснював дії по забезпеченню заняття проституцією іншою особою.
 
            Після виконання зловмисником чергового замовлення, співробітниками правоохоронних органів проведено обшук автомобіля та самого таксиста, в ході якого вилучено грошові кошти, отримані чоловіком внаслідок вчинення протиправних дій та транспортний засіб, за допомогою якого він здійснював свою незаконну діяльність.  
 
            За вчинення кримінального правопорушення вказаної категорії, санкція ч.2 ст.303 КК України передбачає покарання у виді позбавленням волі на строк від чотирьох до семи років.
 
             На даний час триває досудове слідство, вирішується питання, щодо накладення арешту на вилучене майно та повідомлення особі про підозру.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1872