Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.03.2019

Повідомлено про підозру зловмиснику, який виготовляв та збував особливо небезпечну психотропну речовину (фото)

Оріхівським відділом Токмацької місцевої прокуратури спільно із співробітниками СВ Оріхівського ВП Пологівського ВП ГУНП в області викрито діяльність 43-річного мешканця Оріхівського району, який виготовляв з метою збуту та збував особливо небезпечну психотропну речовину.
 
Завдяки належному процесуальному керівництву Оріхівського відділу Токмацької місцевої прокуратури та злагодженій роботі із слідчо-оперативним складом Оріхівського ВП Пологівського ВП ГУНП в області, проведеному комплексу слідчих, оперативно-розшукових, а також негласних слідчих дій, правоохоронці задокументували факти незаконного виготовлення та збуту психотропних речовин, вилучили речові докази та грошові кошти, здобуті від незаконної діяльності.
 
Крім цього, за місцем проживання підозрюваного проведено обшук та виявлено розфасовану речовину сіро-зеленого кольору зовні схожу на наркотичний засіб.
 
З метою припинення протиправної діяльності вказаної особи прийнято рішення про затримання його в порядку ст. 208 КПК України. Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України. На даний час вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. 
 
На теперішній час досудове розслідування у кримінальному провадженні триває, злочинцю загрожує покарання від 6 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
 
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1999