Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.03.2019

На лаві підсудних опинився зловмисник, який керуючи автомобілем в нетверезому стані, намагався підкупити правоохоронця

За процесуального керівництва прокурорів Запорізької місцевої прокуратури №2, правоохоронцями завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за обвинуваченням мешканця Запоріжжя за ч.1 ст. 369 КК України, тобто за фактом пропозиції та надання службовій особі неправомірної вигоди.
 
Встановлено, що 17.02.2019, під час несення служби, старшим сержантом поліції СРПП Запорізького РВП в селі Дніпрельстан, Запорізького району області, зупинено транспортний засіб, водій якого перебував у стані алкогольного сп’яніння.
 
З метою уникнення відповідальності, нетверезий водій неодноразово пропонував старшому сержанту поліції, неправомірну вигоду у розмірі 2000 гривень.
 
Правоохоронець повідомив правопорушнику про те, що такі дії є неправомірними і за їх вчинення передбачена кримінальна відповідальність.
 
Однак правопорушник, поклав до папки старшого сержанта поліції, що знаходилась на капоті службового автомобіля, гроші за не складання у відношенні нього протоколу про адміністративне правопорушення, таким чином надав службовій особі неправомірну вигоду.
 
За результатами проведеного досудового розслідування обвинувальний акт у кримінальному провадженні направлено до суду для розгляду по суті.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1818