Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.03.2019

Повідомлено про підозру зловмиснику, який заподіяв тілесні ушкодження працівнику поліції під час виконання останнім службових обов’язків

Токмацькою місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 345 КК України за фактом спричинення тілесних ушкоджень працівнику Токмацького відділення поліції під час виконання останнім службових обов’язків.
 
Відтак, 4 березня, слідчо-оперативна група Токмацького відділення поліції виїхала на виклик до одного з сіл Токмацького району, де згідно повідомлення на телефон «102» чоловік в стані алкогольного сп’яніння з’ясовує відносини зі своєю дружиною.
 
По прибуттю на місце, співробітників поліції зустрів місцевий мешканець з  двома ножами та сокирою. Під час його затримання він ножем поранив співробітника поліції спричинивши йому тілесні ушкодження.
 
На теперішній час зловмиснику повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 345 КК України та за принципової позиції місцевої прокуратури, Токмацьким районним судом йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.
 
Наразі досудове розслідування триває.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1806