Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.02.2019

Прокуратурою приділяється значна увага захисту дітей від будь-яких форм фізичного або психічного насильства (фото)

Запорізькою місцевою прокуратурою № 3 постійно приділяється увага  захисту дітей від будь-яких форм  фізичного  або психічного  насильства, у тому числі і щодо попередження булінга та кібербулінга.
 
   На жаль, за умов соціально-економічної нестабільності виникають ситуації, коли діти, які є найбільш уразливими до критичних аспектів життя, стають правопорушниками, свідками, жертвами або мимовільними учасниками різних злочинів.
 
  Враховуючи важливість і актуальність проблеми, Запорізькою місцевою прокуратурою № 3 запроваджено проведення навчання серед школярів з питань запобігання та протидії злочинності, корупції, захисту дітей від будь-яких форм  фізичного або психічного насильства, у тому числі і щодо попередження булінга та кібербулінга. Навчання проводяться спільно з спеціалістами відділу по Дніпровському району служби (управління) у справах дітей Запорізької міської ради, ювенальної пробації Запоріжжя,  ювенальної превенції  Дніпровського  ВП ГУНП в області.
 
   Прокурорами Запорізької місцевої прокуратури № 3 проведено зустрічі з учнями КЗ "Запорізька спеціалізована школа-інтернат IІ-ІІІ ступенів "Козацький ліцей" ЗОР, Запорізька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 45 та Запорізького педагогічного коледжу.
 
   Підлітки виявили зацікавленість і активно беруть участь в організованих заходах.
 
 
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1875