Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.02.2019

Затримано раніше судимого зловмисника, який збував наркотичні засоби в області

Пологівським відділом Токмацької місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом незаконного збуту на території міста Пологи особливо небезпечного наркотичного засобу - каннабісу.
 
В ході здійснення досудового розслідування встановлено, що неодноразово судимий, в тому числі й за злочини у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів, місцевий мешканець на території міста Пологи здійснює незаконний збут наркотичних засобів.
 
За належного процесуального керівництва прокурорів Пологівського відділу Токмацької місцевої прокуратури, правоохоронцями зафіксовано факти збуту зловмисником особливо небезпечного наркотичного засобу.
 
         В подальшому, 26 лютого завдяки злагодженій роботі процесуальних прокурорів та працівників Пологівського ВП ГУНП в області, за наслідками проведення комплексу слідчих (розшукових) дій, зловмисника було затримано на підставі ст. 208 КПК України за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України.
 
Слідчим за погодженням з прокурором до суду направлено клопотання про застосування до підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
         На теперішній час досудове розслідування триває. За вчинений злочин правопорушнику загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1857