Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.02.2019

Прокуратура в апеляційному порядку відстоює принципову позицію щодо обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою підозрюваному в незаконному заволодінні транспортним засобом

Токмацькою місцевої прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом.
 
В ході досудового розслідування встановлено, що мешканець смт. Комишуваха Оріхівського району області, будучи в стані алкогольного сп’яніння, знаходячись біля магазину по вул. Привокзальній, незаконно заволодів автомобілем ВАЗ 21099.
 
Під час здійснення розслідування вказаного провадження, правоохоронцями по «гарячих» слідах злочинця затримано, а викрадений автомобіль повернуто потерпілому.  
 
На теперішній час злочинцю оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 289 КК України та обрано судом запобіжний захід - домашній арешт.
 
Ухвала суду щодо обрання підозрюваному запобіжного не пов’язаного з триманням під вартою Токмацькою місцевою прокуратурою оскаржено до апеляційного суду Запорізької області.
 
 Санкцією статті за вчинений злочин передбачено покарання до 5 років позбавлення волі.
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1727