Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.02.2019

Прокуратурою виявлено порушення вимог фінансового контролю в діях колишнього начальника управління одного з Департаментів ЗОДА

За результатами проведеної спільної перевірки органів прокуратури області та Нацполіції з питань додержання посадовими особами вимог антикорупційного законодавства, виявлено порушення вимог фінансового контролю в діях колишнього начальника управління фінансово-кредитного та економіко-правового забезпечення Департаменту агропромислового розвитку Запорізької обласної державної адміністрації.
 
Встановлено, що 30.08.2017 за грошові кошти у сумі 615 698 грн. остання придбала квартиру та в порушення вимог ч.2 ст.52 Закону України «Про запобігання корупції» не повідомила Національне агентство з питань запобігання корупції про суттєві зміни у майновому стані.
 
Також, вищезгадана особа не повідомила Національне агентство з питань запобігання корупції про суттєві зміни у майновому стані щодо отримання доходів у розмірі 261 000 грн. у вигляді споживчого кредиту та у розмірі 172 805 грн. від продажу належної їй на праві власності квартири.
Постановою Орджонікідзевського суду Запоріжжя указану особу визнано винною з накладенням адміністративного стягнення у вигляді штрафу.
Рішення суду на теперішній час набрало законної сили.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1667