Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.02.2019

Прокуратурою повернуто державі земельну ділянку вартістю більше 540 тис. грн.

11.05.2018 року Токмацькою місцевої прокуратурою в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Запорізькій області до  С(Ф)Г «Татьяна» було пред’явлено позовну заяву про витребування земельної ділянки загальною площею 21,5 га із чужого незаконного володіння на суму 542 тис.грн.
 
Рішенням Господарського суду Запорізької області від 06.08.2018 року позовна заява Токмацької місцевої прокуратури була задоволена в повному обсязі. Проте, С(Ф)Г «Татьяна» не погодилася та оскаржила вказане рішення до Донецького апеляційного господарського суду. Центральний апеляційний  Господарський суд постановою від 18.12.2018 року апеляційну скаргу С(Ф)Г «Татьяна» залишив без задоволення, а рішення  Господарського суду Запорізької області без змін.
 
Тож нині Пологівським відділом Токмацької місцевої прокуратури забезпечено виконання рішення Господарського суду Запорізької області та повернуто державі в особі Головного управління  Держгеокадастру земельну ділянку площею 21,5 га  на суму 542 тис. грн., яка знаходяться на території Семенівської сільської ради і використовувалася С(Ф)Г «Татьяна», після смерті його засновника, без достатніх на те підстав.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1741