Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.02.2019

Завдяки принциповій позиції прокуратури, апеляційний суд залишив без змін покарання у виді 5 років в’язниці колишньому начальнику Біленьківської колонії за отримання неправомірної вигоди

Завдяки принциповій позиції державного обвинувача - прокуратури Запорізької області, рішенням Запорізького апеляційного суду залишено без задоволення апеляційні скарги захисників у кримінальному провадженні стосовно колишнього начальника Біленьківської виправної колонії № 99 за ч.3 ст. 368 КК України, який вимагав та одержав від засудженого неправомірну вигоду у розмірі 26 тис. грн., погрожуючи йому зміною умов відбування покарання за вчинення крадіжки металобрухту, якої останній насправді не вчиняв.
 
Нагадуємо, за результатами судового розгляду в указаному кримінальному провадженні 24.01.2018 Запорізьким районним судом винесено обвинувальний вирок, яким керівника Біленьківської виправної колонії засуджено до реальної міри покарання у виді 5 років позбавлення волі, з позбавленням права обіймати посади в правоохоронних органах, пов’язані з виконанням функцій представника влади, строком на 3 роки, з конфіскацією усього належного йому майна та з позбавленням спеціального звання майора внутрішньої служби.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2105