Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.02.2019

Затримано службових осіб двох підприємств області, які вимагали від керівника підприємства неправомірну вигоду в сумі 700 тис. грн. (фото)

За процесуального керівництва прокуратури Запорізької області, слідчим СУ ГУНП в області, за участю оперативних працівників УСБУ, затримано службових осіб двох підприємств Запорізької області, які вимагали від керівника підприємства неправомірну вигоду в сумі 700 000 грн. за безперешкодну передачу та не знищення придбаного майна, що було реалізовано державним виконавцем у встановленому законом порядку.
 
Зловмисників затримано в порядку ст. 208 КПК України безпосередньо після вимагання та отримання неправомірної вигоди в сумі 700 000 грн.
 
Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманим про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст. 368-3 КК України.
 
На теперішній час у кримінальному провадженні триває проведення першочергових слідчих (розшукових) дій.
 
Санкцією ч. 4 ст. 368-3 КК України передбачено покарання у вигляді позбавленням волі на строк від 3 до 7 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.
 
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2774