Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.02.2019

Засуджено уродженця Донецької області, який пограбував 8 жінок в Запоріжжі

Прокурорами Запорізької місцевої прокуратури № 3 здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за  ч. 2 ст. 186 КК України, тобто відкрите викрадення чужого майна, та за ч. 2 ст. 185 КК України, тобто крадіжка. 
 
В ході досудового розслідування встановлено, що раніше судимий уродженець Донецької області, після звільнення з Оріхівської виправної колонії, переїхав мешкати до Запоріжжя. Не бажаючи працювати та законно отримувати доходи, злочинець протягом квітня-травня 2018 року на території міста пограбував 8 жінок та здійснив одну крадіжку мобільного телефону з магазину. При цьому, останній зривав з шиї жінок золоті ланцюжки та тікав з місця вчиненого злочину. Його злочинну діяльність було припинено лише у Хортицькому районі міста Запоріжжя. 
 
Хортицьким районним судом за клопотанням прокурора Запорізької місцевої прокуратури № 3 грабіжнику було обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою. Після цього, обвинувальний акт у максимально стислі строки прокурором направлено до суду. 
 
Під час судового розгляду обвинувачений під вагою зібраних доказів визнав свою вину у вчиненні вказаних злочинів у повному обсязі.
 
Суд погодився з позицією прокурора щодо доведеності вини обвинуваченого, можливості виправлення і перевиховання обвинуваченого тільки в умовах ізоляції від  суспільства та виніс вирок, яким засудив зловмисника до 5 років позбавлення волі. 
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2192