Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.02.2019

На лаві підсудних опинились керівник та головний інженер приватного підприємства, які заволоділи коштами державного підприємства у сумі понад 85 тис. грн.

Прокуратурою області здійснювалося процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч.1 ст.366, ч.3 ст. 191 КК України в якому головному інженеру та керівнику одного з приватних підприємств області повідомлено про підозру за фактом заволодіння коштами державного підприємства групою осіб.
 
Під час досудового розслідування встановлено, що вказані особи, виконуючи ремонтні роботи на об’єкті державного підприємства, внесли до актів виконаних робіт відомості про роботи, які фактично не виконувалися, внаслідок чого заволоділи коштами державного підприємства в сумі понад 85 тис. грн.
 
Указаним особам повідомлено про підозру за ч.1 ст. 366 КК України – внесення до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей, видача службовою особою завідомо неправдивих офіційних документів та ч.3 ст. 191 КК України – заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчиненим за попередньою змовою групою осіб.
 
За результатами розслідування обвинувальний акт у вказаному кримінальному провадженні скеровано до суду для розгляду по суті.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1963