Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.02.2019

Колишніх працівників установи виконання покарань засуджено за умисне неподання декларацій

Вільнянським відділом Токмацької місцевої прокуратури забезпечено належне процесуальне керівництво та підтримання публічного обвинувачення у кримінальних провадженнях за фактом умисного неподання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.
 
В минулому році встановлено 6 фактів вчинення корупційних правопорушень колишніми працівниками ДУ «Софіївська виправна колонія (№55)», які після звільнення з посад не подали декларації особи, уповноваженої на виконання функції держави або місцевого самоврядування, чим вчинили злочин, передбачений ст. 366-1 КК України.
 
За результатами досудового розслідування, в минулому році до Вільнянського районного суду направлено 6 обвинувальних актів відносно колишніх працівників установи виконання покарань.
 
Наразі у 4 кримінальних провадженнях винесені обвинувальні вироки та призначено засудженим покарання у виді позбавлення волі строком на 1 рік зі звільненням обвинувачених від відбування покарання з випробуванням, а також з призначенням додаткового покарання у виді позбавлення права обіймати відповідні посади строком на 1 рік. Засуджені особи вже відбувають покарання.  

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2037