Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.02.2019

Прокуратурою забезпечено виконання рішення суду, внаслідок якого фактично повернуто у державну власність приміщення вартістю більше 1,5 млн. грн.

Рішенням Запорізького окружного адміністративного суду було задоволено позов Запорізької місцевої прокуратури №1 в інтересах держави в особі Регіонального відділення Фонду державного майна України по Запорізькій області та Головного управління статистики у Запорізькій області. Судом визнано незаконним та скасовано рішення реєстратора, на підставі якого за приватним товариством наприкінці 2017 року, усупереч вимог закону, зареєстровано право власності на приміщення, що вже перебувають у державній власності.
 
Місцевою прокуратурою встановлено, що незважаючи на те, що приватне товариство не мало жодних правовстановлюючих документів на раніше орендований об’єкт нерухомості, державний реєстратор одного з комунальних підприємств області безпідставно зареєструвала право власності на приміщення салону краси площею майже 400 кв.м. по проспекту Соборному в Олександрівському районі Запоріжжя. 
 
Наразі Запорізькою місцевою прокуратурою №1 забезпечено виконання вказаного судового рішення, шляхом внесення відповідних відомостей до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно щодо скасування права власності на приміщення за приватним товариством.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2050