Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.02.2019

Прокуратура вимагає вжити заходів щодо надання пільгових умов оплати харчування в дошкільних закладах категоріям дітей, які передбаченні чинним законодавством

Токмацькою місцевою прокуратурою в ході опрацювання інформації, що надійшла із Вільнянської міської ради області, встановлено, що органом місцевого самоврядування допущено бездіяльність, яка полягає у невжитті заходів щодо надання пільгових умов оплати харчування категоріям дітей, які передбачені чинним законодавством України.
 
Відтак, Вільнянською міською радою 28.01.2016 було прийнято рішення в якому не зазначені пільгові умови оплати харчування дітей з особливими освітніми потребами, які навчаються в спеціальних та інклюзивних групах, дітей працівників органів внутрішніх справ, які загинули під час виконання службових обов′язків, а також зазначення всіх осіб, які підлягають врахуванню при вирішенні питання отримання пільг на харчування для батьків, у сім′ях яких троє і більше дітей, у дошкільних навчальних закладах Вільнянської міської ради області.
 
Зазначена обставина, стала підставою для звернення з позовом про визнання протиправною діяльності Вільнянської міської ради Запорізької області та зобов’язання вчинити певні дії. 
 
 Ухвалою суду відкрите спрощене провадження у адміністративній справі за зазначеним позовом. Судове засідання по справі призначене на 19.02.2019.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1906