Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.02.2019

На лаві підсудних опинився зловмисник, який пропонував неправомірну вигоду працівнику СБУ

Прокуратурою області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч.3 ст. 369 КК України, в якому громадянину повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за фактом пропозиції надання неправомірної вигоди працівнику Управління СБ України в Запорізькій області.
 
Під час досудового розслідування встановлено, що вказана особа запропонувала працівнику Управління СБ України в Запорізькій області надання неправомірної вигоди у сумі 5000 доларів США для передачі слідчому СУ ГУНП в Запорізькій області, задля вирішення питання щодо уникнення кримінальної відповідальності та повернення вилученого під час обшуку майна.
 
Указаній особі повідомлено про підозру за ч.3 ст. 369 КК України – пропозиція чи обіцянка службовій особі, надати їй або третій особі, яка займає відповідальне становище неправомірну вигоду, за вчинення чи не вчинення службовою особою в інтересах того, хто пропонує, обіцяє чи надає таку вигоду, чи в інтересах третьої особи будь-якої дії з використанням наданої їй влади чи службового становища.
 
За результатами розслідування обвинувальний акт у вказаному кримінальному провадженні скеровано до суду для розгляду по суті.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1911