Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.02.2019

Повідомлено про підозру неповнолітньому зловмиснику, який проник до житла сусіда та викравши майно, наніс ножові поранення власнику будинку

Завдяки злагодженим діям прокуратури та поліції у Вільнянському районі області вдалось розкрити напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством, небезпечним для життя та здоров’я, та з погрозою застосування такого насильства (розбій), поєднаний з проникненням у житло, вчинений неповнолітнім зловмисником 2003 року народження, мешканцем смт. Кам′яний Вільнянського району області.
 
Відтак, 29 січня неповнолітній Т., проник до житлового будинку свого сусіда та реалізуючи свій злочинний умисел, направлений на таємне викрадення чужого майна був помічений власником будинку, після чого наніс потерпілому ножові поранення шиї та обличчя та покинув будинок разом з викраденим майном.
 
 Неповнолітньому  повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 КК України та обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.
 
Наразі досудове розслідування по вказаному факту триває.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2341