Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.01.2019

У зв’язку з діями цинічних шахраїв, вчергове звертаємося до представників ЗМІ з проханням поширити важливу інформацію!

Зухвалі зловмисники продовжують здійснювати телефонні дзвінки керівникам окремих підприємств Запоріжжя та цього разу вже від імені першого заступника прокурора Запорізької області вимагати здійснення перерахунку грошових коштів «у  благодійних цілях».
 
Відповідна злочинна схема не є новою - відповідні випадки вже мали місце в нашому регіоні. Раніше зловмисники вже діяли за аналогічною схемою, використовуючи ім’я керівника Запорізької обласної державної адміністрації та прокурора Запорізької області.
 
 На жаль саме пережитки «ідолопоклонства» перед правоохоронними органами та представниками влади грають на користь злочинцям та роблять дану шахрайську схему дієвою.
 
 Представники кримінального світу, політичні провокатори та звичайні шахраї намагаються завдати максимальної шкоди – здобути легку наживу на довірі та одночасно дискредитувати органи прокуратури та органи влади у суспільстві.
 
Зважаючи на це, категорично заявляємо, що керівництво прокуратури Запорізької області не має жодного відношення до даних злочинних дій  та  невідкладно звертається із наполегливим закликом бути вкрай обачними!
 
 У випадку подібних дзвінків та повідомлень, ні в якому разі не виконувати вказівок шахраїв та не перераховувати кошти.
 
 Пам’ятайте, що всі подібні повідомлення є провокацією і злочином, тож у разі дзвінків зловмисників, закликаємо негайно звертатись до правоохоронних органів з відповідними заявами, зокрема на «гарячу лінію» прокуратури області за номером телефону: (061) 233-34-86.
 
 Всі причетні до даних злочинів мають понести відповідальність згідно Закону.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2191