Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.12.2018

За принципової позиції прокуратури припинено діяльність чергового незаконного автогазозаправного пункту в області (фото)

У жовтні поточного року під головуванням прокурора області Валерія Романова була проведена міжвідомча нарада, присвячена боротьбі з нелегальними АЗС в регіоні. У результаті координації зусиль силових структур регіону та контролюючих органів, було організовано проведення термінових заходів з протидії нелегальній діяльності автозаправних станцій та автогазозаправних пунктів на території області. Також розпочала свою роботу спеціальна «гаряча лінія», на яку громадяни можуть повідомляти інформацію про діяльність даних нелегальних станцій.
 
 Ініціатива в даному напрямку була підхоплена і місцевими прокуратурами.
 
Відтак, Енергодарська місцева прокуратура продовжує займати активну наступальну позицію у боротьбі з незаконними авто- газозаправними пунктами.
 
Зокрема наразі Запорізький апеляційний суд задовольнив скаргу начальника Кам’янсько-Дніпровсьокого відділу Енергодарської місцевої прокуратури та наклав арешт на нелегальний АГЗП та майно, яке використовувалось для його роботи, тим самим зупинив діяльність відверто незаконного та небезпечного для оточуючих підприємства.
 
На даний час досудове розслідування у відповідному кримінальному провадженні активно триває, вживаються заходи до притягнення винних осіб до відповідальності.
 
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2124