Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.12.2018

Прокуратурою викрито та припинено нелегальну діяльність двох гральних закладів в області (фото)

Завдяки належному процесуальному керівництву та координації дій правоохоронних органів, на днях, 8 грудня, Енергодарською місцевою прокуратурою припинено нелегальну діяльність одразу двох гральних закладів на території Кам’янсько-Дніпровського району Запорізької області.
 
Відтак, під час проведення досудового розслідування у кримінальному провадженні за ознаками ч. 1 ст. 203-2 КК України, процесуальним прокурором Камянсько-Дніпровського відділу місцевої прокуратури, із залученням працівників територіальних підрозділів СБУ та поліції, проведено санкціоновані обшуки за адресами здійснення незаконної діяльності, пов’язаної з організацією,  проведенням та наданням доступу до азартних ігор на гральному обладнанні у місті Кам’янка-Дніпровська та селі Водяне.
 
За результатами проведених обшуків виявлено та вилучено 22 одиниці грального обладнання (комп’ютерні системні блоки та монітори), маршрутизатори, свічі, пластикові картки.
 
З метою накладення арешту на вилучене майно процесуальним прокурором направлено відповідне клопотання до Кам’янскьо-Дніпровського районного суду.
 
Наразі досудове розслідування у провадженні триває, встановлюються особи, причетні до організації діяльності нелегальних гральних закладів.
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2149