Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.12.2018

Викрито зловмисника, який з метою збуту зберігав особливо небезпечні наркотичні засоби

Бердянською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом незаконного зберігання особливо небезпечного наркотичного засобу з метою збуту.
 
Відтак, 4 грудня правоохоронцями проведено санкціонований обшук в місті Бердянськ, в ході якого у громадянина С. при собі виявлено та вилучено 3 зіп-пакети з сухою, подрібненою речовиною рослинного походження сіро-зеленого кольору. Крім того, в приміщенні будинку, де проживає зловмисник виявлено та вилучено поліетиленовий пакет та 203 зіп-пакета з речовиною рослинного походження сіро-зеленого кольору, які зазначена особа незаконно зберігала з метою подальшого збуту.
 
За наслідками проведення комплексу слідчих (розшукових) дій зловмисника було затримано на підставі ст.208 КПК України за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 КК України.
 
Слідчим за погодженням з прокурором до суду направлено клопотання про застосування до підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
На теперішній час досудове розслідування триває. Правопорушнику загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2003