Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.12.2018

Прокуратура домоглась справедливого покарання хулігана-рецидивіста

Запорізькою місцевою прокуратурою № 2 забезпечено належне підтримання публічного обвинувачення у кримінальному провадженні та раніше судимого місцевого мешканця засуджено до реального позбавлення волі.
 
Відтак, знаходячись у  дворі одного з будинків у Комунарському районі Запоріжжя, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, зловмисник влаштував побиття 29-річної жінки, гучно виражаючись при цьому у бік потерпілої нецензурною лексикою, принижуючи її честь та гідність. Не дивлячись на спроби громадян припинити хуліганські дії, правопорушник продовжив діяти з особливою зухвалістю, чинити активний фізичний опір та наносити удари чоловіку, який прийшов на допомогу. Порушення громадського спокою мешканців будинку було припинено лише після прибуття на місце події співробітників поліції.
 
Завдяки належному процесуальному керівництву, якісному підтриманню публічного обвинувачення та принциповій позиції Запорізької місцевої прокуратури № 2 місцевий суд призначив злочинцю покарання у вигляді 2 років позбавлення волі.
 
Не погодившись з рішенням місцевого суду, захисник обвинуваченого звернувся до апеляційного суду зі скаргою, в якій просив скасувати вирок суду та виправдати підсудного, проте колегія суддів апеляційної інстанції підтримала позицію прокурора та залишила в силі вирок Комунарського районного суду Запоріжжя.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1830