Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.11.2018

Прокуратура виявила порушення вимог фінансового контролю в діях головного спеціаліста районної адміністрації Запорізької міськради по Хортицькому району

За результатами проведеної спільної перевірки органів прокуратури області та Нацполіції з питань додержання посадовими особами вимог антикорупційного законодавства, виявлено порушення вимог фінансового контролю в діях головного спеціаліста районної адміністрації Запорізкьої міської ради по Хортицькому району.
 
Встановлено, що головний спеціаліст К., у порушення вимог ч.2 ст. 52 Закону України «Про запобігання корупції» не повідомила Національне агентство з питань запобігання корупції, шляхом внесення відомостей до Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, про суттєві зміни в майновому стані щодо отриманого доходу від продажу належної їй на праві власності квартири у сумі 215 000 грн.
 
Крім того, зазначений спеціаліст у порушення вимог ч.2 ст. 52 Закону України «Про запобігання корупції» несвоєчасно повідомила Національне агентство з питань запобігання корупції про суттєві зміни в майновому стані щодо придбаної у власність квартири, вартістю 343 590 грн.
 
За вказаними фактами порушення вимог фінансового контролю управлінням захисту економіки Нацполіції в області стосовно головного спеціаліста районної адміністрації Запорізької міськради по Хортицькому району складено протоколи за ч.2 ст. 172-6 КУпАП, які скеровано до суду для розгляду.
 
Постановою Хортицького суду Запоріжжя вказану особу визнано винною з накладенням адміністративного стягнення у вигляді штрафу.   

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1870