Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.11.2018

Прокуратура домоглась стягнення до бюджету доходу, отриманого ТОВ від безпідставно набутого майна, у розмірі майже 250 тис. грн.

Запорізькою місцевою прокуратурою № 3, встановлено, що ТОВ “Інвест Рітейл Груп”, у порушення вимог земельного законодавства використовує земельну ділянку комунальної форми власності без оформлення правовстановлюючих документів та реєстрації речових прав на неї, що призводить до ненадходження коштів до бюджету.
 
Зокрема, вищезгадане ТОВ, маючи ряд об'єктів нерухомості, які зареєстровані за останнім, не  оформлював право на землю площею 0,3121 га на якій вони знаходяться, що призвело до неотримання Запорізькою міською радою доходів за фактичне користування земельною ділянкою у розмірі 241 023 грн.
 
Запорізькою місцевою прокуратурою № 3 до господарського суду Запорізької області в інтересів держави в особі Запорізької міської ради пред'явлено позов до ТОВ “Інвест Рітейл Груп” про стягнення доходу, отриманого від безпідставно набутого майна  у розмірі 241 023 грн.
 
Рішенням господарського суду Запорізької області позов задоволено. Наразі наказ про примусове стягнення перебуває на виконання у Вознесенівському відділі державної виконавчої служби Запоріжжя ГТУЮ у Запорізькій області.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1909