Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.11.2018

Прокуратура виявила порушення вимог фінансового контролю в діях депутата Запорізької облради

 За результатами проведеної спільної перевірки органів прокуратури Запорізької області та Нацполіції з питань додержання посадовими особами вимог антикорупційного законодавства, виявлено порушення вимог фінансового контролю в діях депутата Запорізької обласної ради.
 
Встановлено, що один з депутатів, у порушення вимог ч.2 ст. 52 Закону України «про запобігання корупції» не повідомив Національне агентство з питань запобігання корупції, шляхом внесення відомостей до Єдиного державного реєстру декларації осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, про суттєві зміни в майновому стані щодо придбаного 27.01.2018 у власність автомобіля Mitsubishi Outlander вартістю 649 900 грн.
 
За вказаним фактом порушень вимог фінансового контролю стосовно даного депутата Запорізької обласної ради складено протокол за ч.2 ст.172-6 КУпАП, який скеровано до суду для розгляду.
 
Рішенням Орджонікідзевського районного суду Запоріжжя вказану особу визнано винною з накладенням адміністративного стягнення у вигляді штрафу.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2079