Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.11.2018

За принципової позиції прокуратури, до довічного позбавлення волі засуджено нелюда, який з особливою жорстокістю вбив маленьку дитину

Завдяки принциповій позиції Токмацької місцевої прокуратури, вироком Токмацького районного суду визнано винним у скоєнні злочину, передбаченого п.п. 2, 4., ч.2 ст.115 КК України та призначено покарання у вигляді довічного позбавлення волі зловмиснику, який у стані алкогольного сп’яніння, з особливою жорстокістю вбив малолітню дівчинку 2014 року народження.
 
Досудовим розслідуванням було встановлено, що 1 жовтня 2017 року, зловмисник вчинив вищезгаданий злочин коли сім’я вбитої  – батьки та дві інших сестри - квартирували в його будинку та перебували з ним у цілком дружніх стосунках, а напередодні  разом вживали алкоголь.
 
На деякий час батьки залишили своїх дітей разом зі зловмисником і він, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння та будучи роздратованим, діючи з особливою жорстокістю, став наносити столовою виделкою удари дитині, а потім шнурком для взуття став її душити. Після цього, схопивши дитину за ногу, почав бити об одвірок, а після цього, вже безпорадну, об дерев’яну табуретку.
 
Провина нелюда була повністю підтверджена зібраними та дослідженими доказами: поясненнями свідків, протоколами огляду місця події, висновками експертиз.
 
Беручи до уваги сукупність зібраних доказів,  прокурор просив  визнати призначити зловмиснику найбільш суворе покарання передбачене кримінальним законом, а саме засудити вбивцю до довічного позбавлення волі.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2199