Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.10.2018

Прокуратура домоглась справедливого покарання для раніше судимого розбійника

Запорізькою місцевою прокуратурою № 2 забезпечено належне підтримання публічного обвинувачення у кримінальному провадженні відносно місцевого мешканця, який вчинив розбійний напад на 24-річного парубка.
 
Відтак, бажаючи легкої наживи, зловмисник обрав жертву та завчасно домовившись за допомогою однієї із соцмереж з потерпілим про зустріч біля супермаркету на території Комунарського району Запоріжжя, здійснив на нього напад. Погрожуючи парубку ножем, розбійник заволодів його верхнім одягом, телефоном і ключами. Продовжуючи свою протиправну діяльність, зловмисник проник до квартири потерпілого, де заволодів оргтехнікою, одягом та документами жертви.
 
Завдяки належному процесуальному керівництву, якісному підтриманню публічного обвинувачення та принциповій позиції Запорізької місцевої прокуратури № 2, місцевий суд призначив злочинцю покарання у вигляді 8 років позбавлення волі із конфіскацією належного йому майна.
 
Не погодившись з рішенням місцевого суду, обвинувачений та його захисник звернулись до апеляційного суду зі скаргами, в яких просили скасувати вирок суду, закрити провадження відносно підсудного або виправдати його, проте колегія суддів апеляційної інстанції підтримала позицію прокурора та залишила в силі вирок Комунарського районного суду Запоріжжя.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1954