Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.10.2018

На лаві підсудних опинився зловмисник, який вбив та пограбував власного батька

За результатами проведеного досудового розслідування, Запорізькою місцевою прокуратурою № 1 направлено до Шевченківського районного суду Запоріжжя обвинувальний акт відносно зловмисника, який забив на смерть власного батька та заволодів його майном і автомобілем.
 
Нагадаємо, 15.05.2018, в одній з квартир на території Шевченківського району Запоріжжя, раніше судимий громадянин С., з корисливих мотивів наніс своєму батьку численні удари табуретом по голові, в наслідок чого потерпілий помер на місці. Після цього зловмисник заволодів майном вбитого та автомобілем, на якому зник з місця події.
 
Окрім того, з метою приховати сліди злочину, негідник накрив батька матрацами та підпалив. За втручання сусідів, працівниками ДСНС пожежа була вчасно ліквідована.
 
В наслідок злагодженої роботи працівників Запорізької місцевої прокуратури №1 та поліції Шевченківського ВП ДВП ГУНП в області, вказаний злочин було розкрито «по гарячих слідах».
 
Зловмисника затримали та йому було повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 187, п.6. ч.2 ст. 115, ч. 2 ст. 15 ч. 2 ст. 194, ч. 3 ст. 289 КК України, а також обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
 
Наразі крапку має поставити суд.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1755