Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.10.2018

В прокуратурі Запорізької області відбулась міжвідомча нарада, присвячена протидії нелегальній діяльності автозаправних станцій та авто газозаправних пунктів (фото)

Сьогодні, 18 жовтня, під головуванням прокурора Запорізької області Валерія Романова відбулась міжвідомча нарада правоохоронних органів «Про стан виконання правоохоронними органами та іншими суб’єктами протидії злочинності регіону вимог законодавства з питань протидії нелегальній діяльності автозаправних станцій та автогазозаправних пунктів».
 
В нараді взяли участь начальник ГУ Нацполіції в області Сергій Коміссаров, начальник УСБУ в області Олександр Хілько та начальник ГУ ДФС в області Юліана Козаченко.
 
«Через нелегальний продаж пального державний та місцеві бюджети недоотримують колосальні кошти. Так, за даними Рахункової палати через існування тіньового ринку палива у 2016-2017 роках лише державний бюджет України недоотримав близько 25 млрд. грн. акцизного податку з пального. Лише вдумайтесь в цю цифру! Адже вона дорівнює сукупному доходу обласного бюджету та бюджету міста Запоріжжя за 2016-2017 роки (25,8 млрд. грн.)», - зазначив Валерій Романов.
 
Зі звітами та інформаціями виступили керівники місцевих прокуратур регіону, а також представники всіх присутніх силових відомств.
 
Загалом в результаті наради присутніми було окреслено наявну проблематику та визначені основні шляхи протидії злочинам на даному напрямі діяльності в подальшому.
 
 
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2242