Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.10.2018

Валерій Романов традиційно провів ряд прийомів громадян в регіоні (фото)

16 жовтня прокурор Запорізької області Валерій Романов вчергове провів ряд прийомів громадян в регіоні. Зокрема очільник прокуратури області з робочим візитом побував у Мелітопольській місцевій прокуратурі, Приазовському відділі Мелітопольської місцевої прокуратури, а також в Державній установі "Мелітопольска установа виконання покарань (№144)".
 
До Валерія Романова звернулись десятки громадян. Здебільшого мешканців області цікавив хід розслідування в окремих кримінальних провадженнях.
 
У Приазовському відділі Мелітопольської місцевої прокуратури до прокурора області з колективним зверненням завітала чисельна громада села Ботієве. Представники місцевого депутатського корпусу та громадськість звернулась із заявою щодо факту привласнення влади у Ботієвській сельській раді. Очільник прокуратури уважно вислухав проблематику громади та прийняв заяву для подальшого реагування.  
 
Окрім того Валерій Романов провів прийом ув’язнених громадян в Державній установі «Мелітопольська установа виконання покарань (№144)», в якій відбувають покарання жінки. Очільник прокуратури регіону вислухав заявниць, які звернулись з питаннями захисту їх прав та взяв на контроль дану проблематику.
 
Також в рамках робочого візиту, були проведені наради з співробітниками місцевої прокуратури.
 
 
 
 
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2020