Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.09.2018

На лаві підсудних опинився колишній директор ліцею, який зловживаючи службовим становищем спричинив тяжкі наслідки інтересам держави

Запорізькою місцевою прокуратурою № 1 направлено до Заводського районного суду Запоріжжя обвинувальний акт відносно колишнього директору ліцею за обвинуваченням у зловживанні службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 364 КК України).
 
Як повідомлялось раніше, зловмисник, працюючи на посаді директора одного з ліцеїв міста Запоріжжя до 2012 року, використовуючи службове становище, всупереч інтересам служби, незаконно уклав у 2008 році додаткову угоду №1 до інвестиційного договору, укладеного між ліцеєм та одним із товариств з обмеженою відповідальністю, внаслідок чого останні отримали у власність державне майно, а саме будівлю гуртожитку, розташованого по вулиці Павлокічкаська, 2б в Запоріжжі, тим самим спричинивши істотну шкоду, охоронюваним законом інтересам держави в особі Міністерства освіти і науки України.
 
Запорізькою місцевою прокуратурою №1 у вказаному кримінальному провадженні здійснюється підтримання публічного обвинувачення.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1998