Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.09.2018

Прокуратура домоглась стягнення з підприємства до місцевого бюджету майже 700 тис. грн. доходу з безпідставно набутого майна

Прокуратурою Запорізької області забезпечено участь у розгляді господарським судом області позовної заяви органів прокуратури в інтересах держави в особі Запорізької міськради до ТОВ «ОРІОН-ГЛАСС МІШЕЛЬ» про стягнення доходу, отриманого від безпідставно набутого майна.
 
Лише завдяки наступальній позиції апарату прокуратури області вдалось довести, що використання земель комунальної власності на території міста Запоріжжя, на яких розташовані об’єкти нерухомого майна, є платними.
 
Органи прокуратури захистили державні інтереси, спрямовані на дотримання вимог законодавства, яке визначає, що власники об’єктів нерухомості зобов’язані оформити речові права на земельні ділянки, на яких розташовані ці об’єкти, інакше їм будуть нараховані та стягнуті у судовому порядку суми у вигляді доходу, одержаного від безпідставно набутого майна.
 
Як наслідок, за втручання прокуратури області рішенням господарського суду області з ТОВ «ОРІОН-ГЛАСС МІШЕЛЬ» до місцевого бюджету стягнуто майже 700 тисяч гривень.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1869