Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.08.2018

На лаві підсудних опинився директор ТОВ, який незаконно заволодів грошовими коштами місцевого бюджету Запоріжжя

Під процесуальним керівництвом Запорізької місцевої прокуратури №1 виявлено та розкрито кримінальне правопорушення вчинене директором ТОВ у бюджетній сфері з ознаками корупції.
 
 Відтак до Шевченківського районного суду Запоріжжя Запорізькою місцевою прокуратурою №1 скеровано обвинувальний акт відносно директора одного з ТОВ у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.366, ч.3 ст. 191 КК України.
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що вищезгаданий зловмисник, будучи службовою особою та реалізуючи свій злочинний умисел на заволодіння бюджетними коштами, які виділялись Запорізькою міською радою з місцевого бюджету для оплати послуг щодо встановлення на території Шевченківського району урн, лавок та зупинок, достовірно знаючи про те, що при надані послуг не були встановлені у повному обсязі вказані матеріальні цінності, вніс недостовірні відомості про їх фактичне встановлення до актів виконаних робіт, внаслідок чого незаконно заволодів грошовими коштами місцевого бюджету Запоріжжя в сумі 45 616 грн.
 
На цей час обвинувальний акт перебуває на розгляді в Шевченківському районному суді Запоріжжя.
 
 Злочинцю загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк від трьох до п'яти років або позбавлення волі на строк від трьох до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2373