Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.07.2018

Затримано зловмисника, який спричинив тілесні ушкодження працівнику поліції в Дніпрорудному

Завдяки злагодженим діям прокурорів Василівського відділу Енергодарської місцевої прокуратури та працівників Дніпрорудненського ВП Василівського ВП ГУ НП в Запорізькій області затримано зловмисника, який спричинив тілесні ушкодження працівнику поліції у Дніпрорудному.
 
Наразі досудовим розслідуванням встановлено, що увечері 14 липня 2018 року, зловмисник, знаходячись у стані алкогольного сп’яніння, на площі Молодіжна у Дніпрорудному Василівського району області під час святкування Дня міста, висловлюючись нецензурною лайкою на адресу командира взводу батальйону поліції особливого призначення ГУ НП в області, який перебував при виконанні своїх службових обов'язків, не реагуючи на законні вимоги вищевказаного правоохоронця щодо припинення противоправних дій, наніс поліцейському удар в обличчя, спричинивши легкі тілесні ушкодження.
 
Злочинця було затримано в  порядку ст. 208 КПК України. Йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 345 КК України.
 
На даний час вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1994